CokeLive Peninsula

Daca tot suntem in C macar sa mergem sa ne inecam amarul la Peninsula 🙂

Peninsula2009-CokeLive_logo_021

Headlinerii din aceast an sunt The Prodigy, Nine Inch Nails.

A 7-a ediţie a festivalului CokeLive Peninsula va avea loc între 23 şi 26 iulie 2009 în Complex Weekend din Târgu Mureş şi va oferi experienţa a 4 zile petrecute la intensitate maximă împreună cu cei dragi şi cu prieteni noi. Cei care vor avea curaj vor putea să experimenteze aproape 30 de sporturi, printre care bungee jumping, vor avea ocazia să se rătăcească şi să-şi găsească drumul în Labirintul Coca-Cola, să se răcorească în barul de gheaţă Coca-Cola. Participantii vor putea să-şi aleagă muzica preferată în corturi special amenajate pentru 3 stiluri diferite de muzică – pop, dance şi reggae, să-şi facă fotografii cu efecte speciale si să încerce diferite tatuaje.  Organizatorii şi  partenerii lor pregatesc multe alte surprize, ca de exemplu water kangaroo, segway, airboard, recumbent bike. De asemenea, tinerii vor avea parte de un program cultural care cuprinde Festivalul de umor Port.ro, cortul scurtmetrajelor Muuuvi, precum şi locaţia rezervată artiştilor, ArtThing. 25 de organizaţii non-guvernamentale vor avea ocazia să-şi prezinte activitatea in cadrul Civiliadei.

CokeLive Peninsula 2009 va reuni 18 formaţii şi DJ-i internaţionali, 18 formaţii din România – la care se adaugă 6 DJ-i autohtoni, 8 formaţii şi 8 Dj-i din Ungaria. Printre cei mai aşteptaţi artişti se numără – DJ Tiesto (24 iulie), Nine Inch Nails (25 iulie) şi The Prodigy (26 iulie).

Concertele vor începe în ziua 0, 23 iulie, în cele trei locaţii, Terasa Coca-Cola, Freedom Arena şi Ursus Party Tent. Pe Terasa Coke vor concerta formaţiile Luna Amară, Tündérground şi Tabasco. În spaţiul Freedom Arena va mixa cel mai în vogă duo britanic de drum and bass – Chase&Status şi MC Rage. Din ziua 1, 24 iulie, marile concerte vor avea loc pe Coca-Cola Main Stage.

Anul acesta sunt aşteptaţi peste 60.000 de vizitatori, care vor avea la dispoziţe 3.000 de locuri pentru instalarea corturilor, 180 de toalete ecologice şi 78 de duşuri. Totodată, posesorii de abonament la CokeLive Peninsula vor avea acces gratuit şi la ştrandul alăturat din Complexul Weekend.

Biletele pentru festivalul CokeLive Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua internaţională Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor Germanos. Costul abonamentelor ce asigură accesul la festival între 23 iulie şi 26 iulie, cumpărate în avans, este 199 RON, iar costul unui bilet valabil o singură zi este de 80 RON. Biletele achiziţionate la intrare, în timpul festivalului, vor costa 240 RON (abonament), respectiv 100 RON (acces o singură zi). Preţul biletului pentru ziua 0 este de 40 RON, iar posesorii de abonamente vor avea acces gratuit.

Pentru CokeLive Peninsula, Coca-Cola a lansat o promoţie specială: sub capacele sticlelor Coca-Cola, Coca-Cola Light şi Coca-Cola Zero se regăseşte un cod care poate ajuta consumatorii să câştige o invitaţie de 2 persoane la CokeLive Peninsula sau un iPod nano. În total, sunt puse în joc 504 invitaţii şi 504 iPod-uri nano.

Cele mai proaspete informaţii le puteţi obţine accesând site-ul oficial al festivalului,  www.cokelivepeninsula.ro

Descrierea şi programul spaţiilor pentru concertele CokeLive Penisula

Coca-Cola Main Stage

Pentru concertele celor mai renumiţi artişti internaţionali, precum şi ale celor mai îndrăgite trupe din România şi Ungaria, ai la dispoziţie locaţia perfectă: imensa scenă Coca-Cola Main Stage, dotată cu cea mai performantă sonorizare şi lumini speciale, aduse la cererea headlinerilor. Situat pe o suprafaţă echivalentă cu trei terenuri de fotbal, spațiu din fața scenei, are o capacitate de peste 50.000 de persoane.

24 iulie: Tiesto (NL), Observer (A), Neo (HU), Vama

25 iulie: Nine Inch Nails (USA), Primal Scream (Scoţia), Kispál és a Borz (HU) + o surpriză

26 iulie: the Prodigy (UK), Freestylers (UK), Tankcsapda (HU), Viţa de Vie

Terasa Coke

Terasa Coca-Cola este scena unde ai parte şi de ritmuri intense, dar şi de relaxare: o construcţie impresionantă, special gândită să includă două baruri. Aici vor susţine concerte cele mai cunoscute trupe de rock alternativ, trupe internaţionale cu influenţe balcanice şi DJ-i cu stiluri inconfundabile: un cocktail muzical care te ţine treaz până-n zori.

23 iulie: Luna Amară, Tündérground, Tabasco

24 iulie: Layo&Bushwacka! (UK), Deladap! (FR), Sarmalele Reci, Pavel Stratan (MLD), Kaukázus (HU)

25 iulie: Richard Dorfmeister (A), Parov Stelar (A), Omul cu Şobolani, Kistehén Tánczenekar (HU), KUMM

26 iulie: Goldie (UK), Péterfy Bori & Love Band (HU), Haydamaky (UKR), Timpuri Noi, Svjata Vatra (EST)

Freedom Arena

Freedom Arena este locaţia celor care îndrăgesc muzica electronică: aici distracţia atinge cote maxime târziu în noapte, mult după ce luminile de la main stage s-au stins, iar DJ-ii internaţionali preiau comanda de la colegii lor autohtoni. Cortul acestei locaţii se măreşte şi în acest an, ajungând la impresionanta suprafaţă de aproape 2.000 m2.

23 iulie: Chase&Status and MC Rage (UK)

24 iulie: Hyperspace Night feat. Chris Liebing (GER)

Programul zilei de 26 iluie, precum şi lista artiştilor din România şi Ungaria care vor avea concert pe această scenă va fi anunţată în curând

Ursus Party Tent

O locaţie intimă, un music pub perfect pentru concertele unor fomaţii mai puţin cunoscute pe plan naţional, dar care au un cerc de fani de invidiat. Cu lăsarea întunericului începe al doilea val de distracţie pentru cei care iubesc rock-ul sau jazz-ul. .

Eu sper ca voi fii acolo…si sper ca ne vedem la niste beri pe-acolo 🙂

Haide U…la Peninsula!

3 Responses to “CokeLive Peninsula”

  1. […] isi taie unghiile, ca sa le aiba de 9″… (Nine Inch Nails carevasazica). Am vazut azi la Andrei pe blog anuntul, si m-am bucurat sa aud ca si el vrea sa mearga, poate asa reusesc sa imi mut si eu fundul […]

  2. Un eveniment ce nu trebuie ratat! 😉

  3. You’re proper: keywords with no exceptional written content friendly design, implies nothing at all. I’m at the starting in Inbound Marketing and discover your report very short and concise. Thanks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: