Armachedon

Asa cum stiti, dupa ce am stat cu totii cu sufletul la gura s-a dat aseara veridctul in cazul recursului arestarii preventive a lu’ nea Jiji. Si cum justitia e oarba, spre stupefactia generala si generalizata, simbolul romanilor, martirul Jiji ramane absolut (ne?)meritat in celula aia mare cat portbagajul Maybachului! Pentru linistea romanilor de la Vadu Rosca si nu numai, razboinicul e aparat de spuma avocatimii romanesti, in frunte cu distinsul domn Mateut, gasca ce va demonstra ilegalitatea retinerii, abuzurile puterii, sterilitatea justitiei si nu in ultimul rand, ca binele triumfa intotdeauna. Sau bunul!

Asa cum declara si aseara, dl Mateut va cere ca distinsul sau client sa fie eliberat, cat mai curand posibil, pentru a-si petrece sfintele sarbatori in familie.

Pe aceasta cale, doresc sa ii fac cateva sugetsii dlui Mateut, care este obligat ca pe langa eliberare, sa mai obtina si cateva chesti foarte importante pentru Romania:

1. Declararea zilei de 1 mai (ziua cand Jiji va parasi stabilimentul) ziua oficiala de Paste! Al cailor

2. Acordarea de catre Traian Basescu a “Clauzei minoritatii cele mai defavorizate” machedonilor –  o minoritate evlavioasa, care traieste cu frica intru Domnul si care de-a lungul timpului a dat rRomaniei oameni de o mare probitate morala: Giovanni Becali, Victor Becali si nu in ultimul rand, Jiji Becali

3. Intrunirea de urgenta a BOR care sa decida sanctificarea timpurie a lui Jiji, cu conditia ca acesta sa isi retraga cererile de inapoiere a donatiilor.

4. Declararea echipei Steaua castigatoare in 2009 a Shampions League

5 .Restituirea banilor din valiza, cu motivarea ca de fapt banii se aflau intr-o ordinara geanta Capris – orice avocat destept poate demonstra aici viciul de procedura, mai ales ca pana si numele cazului este dat de un substantiv ce nu are nici o legatura cu premierea

Asa sa le-ajute Dumnezeu!

4 Responses to “Armachedon”

  1. ma bucur ca ai reluat scrisul. keep walkin’ 😉

  2. :)) funny… dar ce ai cu Victor Becali? Nu combat, cu siguranta nu cunosc multe despre personaj.

    • albsinegru Says:

      N-am nimic…e si el un machedon napastuit de soarta, care munceste pe rupte la intreprindere sa-si poata intretine familia :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: