Sa vina titlul la Cluj!

U Mobitelco a castigat primul meci din finala campionatului national de baschet masculin, la Ploiesti. Tab Baldwin a reusit sa puna la punct o echipa ce nu a lasat nici o sansa Ploiestiului! Cred ca a venit randul nostru sa ne bucuram dupa ceva vreme de un titlu la Baschet! Haide U! Sper ca la meciurile 3 si 4 sa castigam cu o sala arhiplina!

3 Responses to “Sa vina titlul la Cluj!”

  1. Serus. O mica scapare pe care ai avut-o probabil din cauza bucuriei de ieri, ti-o semnalez aici: E Tab, nu Ted. Abia astept meciuile 3 si 4. Va fi ca pe vremuri, va fi o sala neincapatoare care va vibra imprena cu cei care sper eu, ne vor aduce bucuria scontata. Vom simti iar acel aer sec si imbaxit a salii arhipline. Vom vedea steaguri, fulare, prieteni, cunoscuti, toti avand un singur scop: purtarea echipei spre titlu! Haide “U”!

  2. Scuze pentru eroare. Intr-adevar la Tab ma referea…din cauza vitezei :). Astept si eu cu mare nerabdare meciurile 3 si 4. Din pacate, cred, ca azi pierdem meciul doi, desi nu ne-ar strica deloc un 2-0 sec:)

  3. Ai cam avut dreptate. Am pierdut fara drept de apel. Capu sus si mergem inainte. Mai sunt meciuri, mai este timp! Haide “U”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: