Despre curve numai de bine!

Se zice ca politica e curva! Nu cred asta! Politica e, in cel mai fericit caz, bordelul care musteste de curve! Unele mai penale ca altele. Si, parca pentru a nu ma contrazice, primarele si finu’ si-au dat din nou in petec! Daca Milica, U-istul de conjunctura, are o scuza ca a participat la festivitatea de premiere din Gruia (unde a fost fluierat copios, la fel ca si pe Moina unde a fost injurat in lipsa la ultimul meci) – in calitatea sa de primar al urbei de shampions lig, Paunelul nu avea ce sa caute acolo! In cazul in care a uitat, in vremea in care jura ca se lasase de politica, a incasat bani buni – din informatiile mele, cateva mii bune de euro/luna – din postura de presedinte-manager-fin al nashului Universitatii! Nu zice nimeni sa nu respecte performantele manageriale ale echipei din gruia (ca doar e manager versat), dar pana la a te afisa la petrecere e cam mult… Oricum cei doi sacrifica orice urma de bun simt la bara bordelului in care danseaza. Exponenti de seama ai noii generatii de politicieni, nu fac decat sa ne faca mai profuna greata pentru pulalaii care vin sa ne cerseasca voturile! (scuzati expresia neacademica, dar asa ii caracteriza pe politicieni un fost profesor de-al meu din Politehnica, si mi-a ramas tare draga aceasta caracterizare). Domnu’ primar, stim ca e greu sa conduci Cluju’ intre doua zboruri si ca facultatile mintale tind spre gradinita sub imperiul stresului, dar cred ca mai bine va bagati la o septica ce colegii navetisti despre care povestea saptamanile trecute Rares Bogdan decat sa incercati sa transformati o sarbatoare sportiva intr-un miting (sau meeting?) electoral! Cu rusine imi amintesc ca am fost unul dintre cei care v-am votat, si, mai mult, am facut lobby printe prieteni sa mearga la vot! Acum, cu regret, va anunt ca nu va mai votez! Ceea ce ii sfatuiesc si pe iubitorii fotbalului din Cluj! Nu le spun cu cine sa voteze, ca nici eu nu stiu cu cine voi vota, daca voi vota! Atata ne-ati ametit pe toti din vorbe ca am ajuns sa avem cu totii problema cetateanului turmentat! Nu ma refer la “eu cu cine votez” ci la greata provocata de mahmureala de 4 ani de trait bine! Fara ghilimele!

Ii multumesc lui Eugen Olariu pentru cele doua afise electorale surprinse aseara la petrecere!

Dati click pe ele cu incredere sa vedeti frumusete de poze 🙂 Si, apropo’ de poze faine…e una tare faina si aici

7 Responses to “Despre curve numai de bine!”

  1. Macar ne-am ales cu un lucru bun dupa toata povestea asta: stie tot Clujul ce hram poarta nasu’ si finu’. Sper sa nu mai indrazneasca vreodata sa isi puna un fular alb-negru la gat.

  2. Pot sa si-l puna din partea mea! Cu conditia sa le unga bine cu sapun inainte 🙂

  3. Bravo funaristule!
    Se intoarce Funar la primarie si ne scapa el de ceferisti…

  4. Nu-s funarist si stim cu totii ca piticu’ atomic o sa prinda radacini in primarie. Ma doare-n cur cine o sa fie primar, dar o chestie e certa: atata rau cat ne-a facut boc si gasca lui nu ne poate face nimeni in urmatorii 100 de ani! Cat despre ceferisti…treaba lor…nu ma intereseaza

  5. se compenseaza, doar ti-a facut funar bine pentru vreo 200 de ani :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: