Vestile proaste nu vin niciodata singure!

Dupa un meci care ar putea fi rezumatul parcursului Universitatii din aceasta editie de campionat, la orizont se mai intrevede o alta drama pentru noi, suporterii Universitatii. Ca si cum nu ar fi de-ajuns ca de la anul vom juca din nou la matineu, surse extrem de apropiate conducerii clubului din deal, mi-au dat ca sigura informatia conform careia capitanul nostru Goga va evolua din sezonul viitor in Gruia. Sper sa ramana doar un zvon care sa nu se confirme, deoarece ar fi un pic prea mult pentru noi.

Cat despre celelalte zvonuri, legate de cumparari de locuri sau fuziuni, prefer sa nu scriu nimic. Fiindca dragostea si onoarea nu ni le poate lua nimeni. Nici macar iehova blatistul, care prin martorii lui a pus umarul serios la retrogradarea Universitatii.

PS Intrerup aici postarile pentru o perioada deoarece urmeaza sa suport maine o interventie chirurgicala destul de complicata. Ne “revedem” in aproximatix 3 saptamani, pentru ultimele comentarii legate de aventura noastra in prima liga! Sa aveti un Paste fericit si multa sanatate!

5 Responses to “Vestile proaste nu vin niciodata singure!”

  1. Multa sanatate si un Paste fericit tie si tuturor “U”-istilor din lume.

  2. Eu iti doresc sanatate si sa treci cu bine momentul .De “bomba “cu Goga daca le reuseste,securistomuresenilorglobalizatopaskanystostospurkatilor trebuie sa recunoastem ca ne-ar aplica mai multe lovituri dint-o miscare printre care amintesc doar migrarea unui numar de suporteri mai ales tineri pentru care Goga e un idol catre Babilonul din deal.Eu sper ca Dumnezeu sa-i dea gandul cel bun lui Goga ,iar cu Babilonul sa faca ce crede El de cuviinta. !nUmai”U” .

  3. multa sanatate, Grase!

  4. Sanatate multa! Esti bine, sanatos? Cum a decurs interventia?

  5. albsinegru Says:

    Multumesc mult. Am trecut cu bine hopul, refacerea merge mai greu, dar merge suficient de bine incat sa nu ratez meciul de maine 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: