Paradoxuri

Am citit cu bucurie in ultimele doua zile ca majoritatea jurnalistilor clujeni si-au unit eforturile intr-un interes comun – poate pentru prima data in istoria presei clujene, acela de a sensibiliza opinia publica si conducerea Universitatii in legatura cu abuzurile celor de la Scutul Negru! Paradoxal, conducerea clubului, a decis sa someze conducerea firmei de paza de a nu mai trimite fosi infractori pe Moina! Cam putin! Sau sa fie inca o palma pe obrazul lui Alin Sutea, Gelu Radu si a celorlalti? E clar ca un contract de colaborare nu se poate rezilia de pe o zi pe alta, avand anumite clauze, dar la fel de clar e ca Clubul ar trebui sa aiba o pozitie oficiala in privina evenimentelor de dupa meciul de duminica! Daca prin interzicerea unor golani pe Moina, cei din conducerea Universitatii cred ca au rezolvat problema, se inseala! Pentru ca acum toata lumea asteapta o masura ferma! Care intarzaie sa vina, fie ea chiar si la nivel declarativ! Si reactia fireasca, a celor de la CityNews si UCluj.ro a fost doar o chestiune de timp! Cele doua publicatii online refuza sa mai transmita meciurile de acasa ale Universitatii! Si cunosc destui U-isti, plecati departe de tara, care traiesc meciurile Universitatii prin intermediul “live”-ului de pe http://www.ucluj.ro ! Este decizia celor ce conduc aceste publicatii si ea trebuie respectata! De asemenea o mare parte a galeriei refuza sa mai mearga pe “Moina” atata timp cat batausii de la Scutul Negru vor fi prezenti pe stadion! Si aici apare un alt paradox: cei ce iubesc mai mult Universitatea decat propriile mame refuza sa mearga sa cante pentru ea! E trist! Sustin aceasta masura extrema de protest, desi,  mi se rupe sufletul stiind cata nevoie are de noi in aceste momente ECHIPA. Si aici ma refer strict la antrenor si jucatori! Probabil vreun mustacios din conducere isi freaca mainile de disperare ca e pe punctul de a scapa un comision printre degete din partea “scutului”, probabil Toni Dobos refuza sa ia atitudine, stiind ce ne paste daca reziliem contractul si pana la meciul urmator nu gasim o alta firma care sa asigure securitatea stadionului, probabil Ionut Rusu blestema ziua in care s-au inventat telefoanele mobile, probabil la Universitatea domneste din nou haosul! Dar neasumarea responsabilitatii in fata suporterilor si a presei poate fi o gresala fatala! Fiindca stim cu totii cat de fragila este granita dintre dragoste si ura! Acesti suporteri frumosi ai Universitatii vor iubi mereu simbolul U, indiferent de cine va conduce acest club. Si cu cata indiferenta…

Cred ca a sosit momentul ca Toni Dobos sa isi faca cunoscute intentiile legate de acest club. Si mai cred ca, desi poate parea paradoxal, ar trebui sa mergem sa ne incurajam echipa la urmatoarele meciuri! Dar sa o facem intr-un mod anume…sa cantam din afara stadionului, astfel incat jucatorii echipei noastre sa stie ca suntem langa ei, chiar daca “scutierii” cu IQ subunitar ne tin departe de tribune! Fiindca jucatorii nu au nici o vina pentru ce au facut aceste scursuri ale societatii!

Haide U

2 Responses to “Paradoxuri”

  1. Brutele fara creier nu au ce cauta pe Ion Moina.Pe mine sambata,la intrare m-a controlat un fost infractor din Marasti, cu ani grei de puscarie.Pai cum sa ma controleze pe mine, un om cinstit, un infractor????????Ce sunt societatile astea de paza, reciclatoare de infractori?Pina una alta,echipa trebuie sustinuta neaparat.Daca cumva mergi la Reghin si ai un loc disponibil da un semnal.
    Numai U si numai bine.
    Roger

  2. Daca reusesc sa chiulesc azi merg la Reghin! Loc o sa am daca merg, ca merg singur. Da un mesaj la 0752194319 sa am nr tau si te sun daca reusesc sa merg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: