Wind of change

Am asteptat cu infrigurare vacanta competitionala. Poate din cauza frigului de afara. Poate din cauza frigului din subsol. Din subsolul clasamentului. Si mult asteptata pauza, ce avea sa ne aduca schimbarile a sosit. Si au venit si schimbarile. Unii au plecat, altii au venit sa slujeasca culorile Universitatii. In toata vanzoleala din perioada de “mercato”, singurele schimbari relevante au vost venirea lui Alpar Meszaros in locul lui Gigi Multescu si preluarea prerogativelor de manager de catre Toni Dobos. Ma bucur mult ca Meszaros a venit la U. E un om pentru care Universitatea inseamna ceea ce inseamna si pentru noi suporterii: o mare iubire, cu bune si cu rele. La fel ca si pentru Toni Dobos. E pentru prima data, dupa mult timp, cand am redevenit optimist. Simt o suflare “de bine” dinspre vestiarul Universitatii. Simt ca acesti oameni vor face ceva. Vor realiza ceva frumos pentru U, pentru noi, si, nu in ultimul rand, pentru ei. Am remarcat aceasta atitudine optimista si in randul celorlati prieteni, suporteri ai Universitatii, ziaristi sportivi sau politicieni. Majoritatea cred ca de data asta se intampla ceva bine la U. Transferurile in sine nu au adus nimic spectaculos, dar nu aveam nevoie de ceva spectaculos. Echipa nu a jucat rau. Nici bine! Dar important e ca nu am jucat rau. Sper ca prin venirea celor doi si a fotbalistilor care au sosit si urmeaza sa soseasca, sa ni se schimbe si noua norocul. Si concentrarea. Si seriozitatea. Cred cu tarie, ca Universitatea va arata o noua fata in acest retur. Acea fata pentru care ne certam cu sotiile sambata, inainte de a pleca spre stadion, promitand ca weekendul viitor chiar mergem la munte! Si unii chiar mergem! (ca jucam in deplasare… si am trecut de varsta la care sa ne permitem sa mai mergem si in deplasari cu echipa:)…). Cred din tot sufletul, ca vom ramane in prima liga. Sunt convins ca vom bea sampanie la sfarsitul returului. Sau bere. Sau orice, dar nu pelin. I-a trecut vremea. Cred ca fiind condusi de U-isti, avand antrenor care a jucat atata timp pentru Univesitatea, nu avem cum sa nu ne indeplinim obiectivul: ramanerea in prima liga. Sper sa ramanem cu capul pe umeri, sa ramanem lucizi, sa fim realisti, si impreuna, sa ne bucuram la sfarsit! Le doresc din inima mult noroc, atat lui Dobos cat si lui Meszaros. Pentru ca si norocul face pana la urma, parte din fotbal! Si vreau sa le transmit ca vor fi sprijiniti cum n-a mai fost nimeni sprijinit pe Moina de foarte multa vreme!

Haide U

5 Responses to “Wind of change”

 1. Salut. Nu am apucat sa-ti urez la “La multi ani”,in consecinta o fac pe aceasta cale. Sa speram ca vorbele tale vor fi profetice si U va renaste. Sa speram ca Dobos este acel om care va face ordine la club, desi e tot mai greu tinand cont de influenta malefica a politicului. Sa speram ca, macar de dragul potentialelor voturi atrase se va demara constructia stadionului. De fapt , cred ca asta ne-a mai ramas, speranta.Numai U si numai bine.

 2. La multi ani si tie Roger! Sper sa ne vedem cat de repede la o bere :). Haide U

 3. La multi ani, Andrei. Sper sa ai dreptate. Si eu sunt optimst si cred ca vom scapa de retrogradare. Conteaza foarte mult daca vom fi atat de maturi sa stim sa gestionam meciurile cruciale pe care le vom avea de jucat pe teren propriu cu Uta, Dacia Mioveni, Gloria Buzau, Farul Constanta, U Craiova. Daca reusim sa ne impunem in aceste partide si sa aducem si ceva puncte de “afara” cred ca vom reusi sa ne indeplinim obiectivul.
  Haide “U”!

 4. La multi ani Adi! Intr-adevar sanse avem. Depinde doar de noi daca le vom sti fructifica. Eu sper ca da!

 5. La multi, ani!
  Vom scapa de retrogradare! Sunt sigur de aceasta! Echipa s-a intarit iar venirea lui Toni Dobos imi da sperante!
  Sper sa “prind” venirea “ACASA” a tuturor “U”-istilor! E mare, mare nevoie de ei. Il vreau pe Nelutu Sabau ca manager general, care alaturi de Rata, Cristi Pojar si Gherman sa faca o echipa buna! Poate Dobos, Sabau si niste amici de-ai lor vor cumpara pe “U”!
  “U” trebuie “cumparata” numai de “U”-isti!
  Sper ca “U” sa fie DEPOLITIZATA in acest an, si sa nu mai fie un ciolan bun de ros pentru politicieni! Dupa cate se intampla in Romania, pot crede…ORICE!
  HAIDE, “U”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: