Nevoia de exorcizare…

Simt in gura un gust al naibii de amar…si de cunoscut… In minutul 88 aveam 3 puncte necesare ca aerul…la fluierul final, din nou un punct…din nou autogol…din nou blestemul… Sincer, la declaratia antrenorului Multescu, de la finalul meciului de la Buzau, in care spunea ca crede “ca suntem blestemati”, mi-am pus serioase semne de intrebare asupra seriozitatii declaratiei dansului! Parca il revedeam pe Iordanescu lingand iconitele! Dar azi, dupa meciul cu Pandurii, incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios daca nu cumva ne-o fi facut vreun voodoo cineva…ca deja e prea mult! Si prea dureros! Cardiac fiind, imi pun serios problema sa nu mai urmaresc meciurile Universitatii! Dar nu pot! Oricum, ceva trebuie facut! Si cred ca daca se aduce un psiholog la echipa isi va rupe diploma in mai putin de o jumatate de ora! De ce? Deoarece jucatorii nostri nu scapa de aceasta lipsa de concentrare de pe final nici cu slujbe! Mai mult, se pare ca boala asta e molipsitoare: Bilica, abia ajuns la noi, a si dat autogolul de rigoare…parca a fi in ton cu echipa.

E trist! Si sunt trist! Pentru ca U joaca si pierde puncte! Pentru ca altii nu joaca nimic si n-au nici o grija! Pentru ca mentalitatea noastra boema tinde sa ne trimita din nou in noroiul ligii a doua!

Nu sunt un mistic, nu sunt nici macar un drept credincios, dar cred ca singura solutie la noi ar fi sa angajam si un popa in stafful tehnic! Sa ne blagosloveasca jucatorii, si conducatorii, si adversarii, si pe mai cine stie el numai sa ne scape o data de blestemul ultimelor minute!

Si daca tot am ajuns la exorcizare, as mai recomanda “procedeul” si altora! Celor cinci tineri care i-au adresat injurii si apelative rasiste jucatorului echipe U Mobitelco, LeVar Seals! Pentru acei mitocani am un mesaj:

Traim in 2007, sclavagismul s-a abolit de mult, voi sunteti niste idioti redusi, niste inculti, niste nulitati! Locul vostru este la gradina zoologica! Sau nici macar acolo, deoarece bietele animale nu au discernamant! Iar LeVar este cel mai bun jucator de baschet ce l-a avut Clujul in ultimii ani! Sa va fie rusine, si voua si jandarmilor ce v-au facut scapati!
Si noi fanii Universitatii va mai transmitem un mesaj:
SUNTEM MANDRI CA SUNTEM ALBI…
flavius1.jpg
SI NEGRI

seals.jpg

Si ii cerem scuze lui LeVar pentru ca Clujul e populat cu specimene ca voi!

5 Responses to “Nevoia de exorcizare…”

  1. E greu sa fii suporterul Universitatii.Marcam goluri, dar nu invingem pentru ca marcam si autogoluri.Totusi, daca e sa fim drepti,Pandurii au cam fost peste noi in prima repriza.Se vede ca mijlocul e ca si inexistent la noi, partea creativa a unei echipe lipseste cu desavarsire.Sa speram ca Multescu va avea capacitatea de a inocula echipei idea ca un meci are 90 de minute. Cate despre rasism, e la fel de nociv precum scandarile etnice.Suntem in 2007 si s-ar zice ca suntem mai civilizati.Oare?

  2. Da e dureros am ramas fara grai o bucata buna ..este de neimaginat ce se intampla acum la “U”. Trebuie sa scapam de blestemul asta care chiar daca unii nu cred in asa ceva exista ca deja e prea mult. Sa speram totusi ca de la anul o sa scapam de el si o sa ne salvam de la o nemeritata retrogradare. Haideti cu totii la ultimul meci din acest sezon sa mai facem un meci bun ca si cel cu Steaua. HAIDE U!

  3. negri nu negrii

  4. albsinegru Says:

    Corectat. Din cauza vitezei đŸ™‚ Multumesc pentru observatie…banuiesc ca nu va a fost nici prima gresala si nu va fi nici ultima…

  5. mandri, nu mandrii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: