A cazut o stea!

Imagine preluata de pe www.citynews.roPlang in timp ce scriu aceste randuri… Am aflat cu stupefactie ca unul din oamenii apropiati si dragi mie a murit! Este vorba despre Gheorghe Roman, Ghita, asa cum il stia toata lumea. Un antrenor emerit la echipa de baschet a Universitatii Cluj, un om care a adus mari impliniri sportului clujean, presedinte al CS Universitatea Cluj. Generatii intregi de baschetbalisti si fosti baschetbalisti il plangem in aceste momente. Uneori Dumnezeu este nedrept. Multi mari oameni ai Romaniei si-au gasit sfarsitul in tragice accidente de circulatie, dar parca de data asta s-a intamplat prea repede. A plecat dintre noi un om mare, un suflet mare, un model. Si a plecat la o varsta la care inca isi facea proiecte de viitor! De multe ori ne gandim ca Dumnezeu este orb. Si eu sunt convins ca este!

Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca!

Doamnei Roman, Ancai, lui Dodo si nepotului Tomi: Fiti tari! O soarta cruda v-a luat cel mai de pret bun al vostru! Dar Ghita va ramane pentru totdeauna, sotul, tatal socrul si bunicul vostru pentru totdeauna si, de acolo din ceruri va va veghea. Suntem alaturi de voi!

Pentru cei ce doresc ca impreuna sa ii aducem un omagiu (nu vreau sa scriu sau sa spun un ultim omagiu), luni dimineata la ora 9:00 corpul neinsufletit al domnului profesor Gheorghe Roman va fi depus in aula Casei Universitarilor, urmand ca slujba de inmormantare sa aiba loc probabil la 14:00 la cimitirul Crisan de pe strada Crisan

3 Responses to “A cazut o stea!”

 1. E trist. Foarte trist.
  Întreaga suflare “U”-istă e în doliu. Şi sunt convins că nu doar “U”-iştii îl plâng pe Ghiţă Roman.
  Sportul românesc a pierdut, joi seara, unul dintre oamenii care i-au oferit întreaga viaţă.
  Dumnezeu să-l odihnească!

 2. Respect … Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :((

 3. Sincere condoleante familiei indurerate!
  Sportul romanesc a pierdut un mare antrenor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: